Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schouwerzijl

Begrijp de huizenprijzen in Schouwerzijl met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schouwerzijl

Schouwerzijl is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schouwerzijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 181.696 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 181.696
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Schouwerzijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schouwerzijl is 72 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schouwerzijl kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schouwerzijl

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schouwerzijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schouwerzijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schouwerzijl. Een eengezinswoning in Schouwerzijl komt het meest (88%) voor. Daarna komt een herenhuis met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schouwerzijl

In Schouwerzijl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schouwerzijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schouwerzijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schouwerzijl

Starterswoningen in Schouwerzijl zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schouwerzijl zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schouwerzijl zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schouwerzijl? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schouwerzijl

Wil je een huis kopen in Schouwerzijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schouwerzijl . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schouwerzijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schouwerzijl.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schouwerzijl.

Bekijk alle koopwoningen in Schouwerzijl. Zoek je huurwoning in Schouwerzijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schouwerzijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schouwerzijl is 1.468 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.635 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schouwerzijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schouwerzijl vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schouwerzijl

Schouwerzijl bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.