De Huizenmarkt in Schin op Geul (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schin op Geul

Woningmarkt Schin op Geul

Schin op Geul is een plaats in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Deze plaats telt volgens het CBS 16.415 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schin op Geul. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.563.870 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 1.563.870
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Schin op Geul

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schin op Geul is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schin op Geul kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schin op Geul

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schin op Geul. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schin op Geul.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schin op Geul. Een eengezinswoning in Schin op Geul komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schin op Geul

In Schin op Geul wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schin op Geul

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schin op Geul (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schin op Geul
Binnenring: Nederland

Schin op Geul waar ligt dat?

Woningen te koop Schin op Geul

Wil je een huis kopen in Schin op Geul? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schin op Geul . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schin op Geul alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schin op Geul.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schin op Geul. Zoek je huurwoning in Schin op Geul? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schin op Geul

Starterswoningen in Schin op Geul zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schin op Geul zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schin op Geul zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schin op Geul? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schin op Geul

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schin op Geul is 2.610 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.099 euro).

Leeftijden Schin op Geul

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schin op Geul vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Schin op Geul

Schin op Geul bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.