logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schin op Geul

Begrijp de huizenprijzen in Schin op Geul met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schin op Geul

Schin op Geul is een plaats in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Deze plaats telt volgens het CBS 16.423 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schin op Geul. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.157.839 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 1.157.839
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Schin op Geul

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schin op Geul is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schin op Geul kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schin op Geul

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schin op Geul. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schin op Geul.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schin op Geul. Een eengezinswoning in Schin op Geul komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schin op Geul

In Schin op Geul wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schin op Geul

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schin op Geul (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schin op Geul

Starterswoningen in Schin op Geul zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schin op Geul zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schin op Geul zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schin op Geul? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schin op Geul

Wil je een huis kopen in Schin op Geul? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schin op Geul . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schin op Geul alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schin op Geul.

Bekijk alle koopwoningen in Schin op Geul. Zoek je huurwoning in Schin op Geul? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schin op Geul

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schin op Geul is 2.800 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.638 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schin op Geul

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schin op Geul vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schin op Geul

Schin op Geul bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.