Alle woningmarktinfo Schin op Geul in gemeente Valkenburg aan de Geul

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Schin op Geul

Een eerste blik op Schin op Geul

Schin op Geul is een plaats in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Deze plaats telt volgens het CBS 16.415 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schin op Geul. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.824.727 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 1.824.727
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Schin op Geul

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schin op Geul is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schin op Geul moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schin op Geul.

Woningen recent verkocht in Schin op Geul

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schin op Geul. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schin op Geul.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schin op Geul. Een eengezinswoning in Schin op Geul komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schin op Geul

In Schin op Geul wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Schin op Geul

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Schin op Geul (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schin op Geul
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Schin op Geul

Wil je een huis kopen in Schin op Geul? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schin op Geul . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schin op Geul alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schin op Geul.

Zoek je huurwoning in Schin op Geul? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Schin op Geul.

Huizenprijzen in Schin op Geul

Starterswoningen in Schin op Geul zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schin op Geul zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schin op Geul zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schin op Geul? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schin op Geul

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schin op Geul is 3.011 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.657 euro).

Leeftijden Schin op Geul

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schin op Geul vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Schin op Geul

Schin op Geul bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen