Huizenprijzen en de huizenmarkt in Saaxumhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Saaxumhuizen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Saaxumhuizen

Saaxumhuizen is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Saaxumhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 295.278 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 295.278
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Saaxumhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Saaxumhuizen is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Saaxumhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Saaxumhuizen.

Woningen recent verkocht in Saaxumhuizen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Saaxumhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Saaxumhuizen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Saaxumhuizen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Saaxumhuizen. Een eengezinswoning in Saaxumhuizen komt het meest (67%) voor. Daarna komt een landhuis met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Saaxumhuizen

In Saaxumhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Saaxumhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Saaxumhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Saaxumhuizen

Starterswoningen in Saaxumhuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Saaxumhuizen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Saaxumhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Saaxumhuizen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Saaxumhuizen

Wil je een huis kopen in Saaxumhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Saaxumhuizen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Saaxumhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Saaxumhuizen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Saaxumhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Saaxumhuizen. Zoek je huurwoning in Saaxumhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Saaxumhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Saaxumhuizen is 2.202 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Saaxumhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Saaxumhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Saaxumhuizen

Saaxumhuizen bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.