Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rasquert

Begrijp de huizenprijzen in Rasquert met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rasquert

Rasquert is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rasquert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 303.413 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 303.413
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Rasquert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rasquert is 64 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rasquert kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rasquert

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rasquert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rasquert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rasquert. Een eengezinswoning in Rasquert komt het meest (90%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rasquert

In Rasquert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rasquert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rasquert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rasquert

Starterswoningen in Rasquert zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rasquert zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rasquert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rasquert? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rasquert

Wil je een huis kopen in Rasquert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rasquert . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rasquert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rasquert.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rasquert.

Bekijk alle koopwoningen in Rasquert. Zoek je huurwoning in Rasquert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rasquert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rasquert is 2.487 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.672 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rasquert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rasquert vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rasquert

Rasquert bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.