Huizenprijzen en de huizenmarkt in Pieterburen

Begrijp de huizenprijzen in Pieterburen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Pieterburen

Pieterburen is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pieterburen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 461.499 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 461.499
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Pieterburen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pieterburen is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pieterburen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Pieterburen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pieterburen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pieterburen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pieterburen. Een eengezinswoning in Pieterburen komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pieterburen

In Pieterburen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Pieterburen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Pieterburen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Pieterburen

Starterswoningen in Pieterburen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Pieterburen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pieterburen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Pieterburen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Pieterburen

Wil je een huis kopen in Pieterburen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pieterburen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Pieterburen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pieterburen.

Bekijk alle koopwoningen in Pieterburen. Zoek je huurwoning in Pieterburen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Pieterburen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pieterburen is 1.944 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.124 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Pieterburen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pieterburen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Pieterburen

Pieterburen bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.