Huizenprijzen en de huizenmarkt in Papenhoven

Begrijp de huizenprijzen in Papenhoven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Papenhoven

Papenhoven is een plaats in de gemeente Sittard-Geleen. Deze plaats telt volgens het CBS 92.955 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Papenhoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 446.199 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 446.199
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Papenhoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Papenhoven is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Papenhoven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Papenhoven.

Woningen recent verkocht in Papenhoven

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Papenhoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Papenhoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Papenhoven. Een eengezinswoning in Papenhoven komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboot met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Papenhoven

In Papenhoven wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Papenhoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Papenhoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Papenhoven

Starterswoningen in Papenhoven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Papenhoven zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Papenhoven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Papenhoven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Papenhoven

Wil je een huis kopen in Papenhoven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Papenhoven . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Papenhoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Papenhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Papenhoven. Zoek je huurwoning in Papenhoven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Papenhoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Papenhoven is 2.401 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.362 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Papenhoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Papenhoven vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Papenhoven

Papenhoven bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.