Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oudesluis

Begrijp de huizenprijzen in Oudesluis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudesluis

Oudesluis is een plaats in de gemeente Schagen. Deze plaats telt volgens het CBS 46.365 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudesluis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 372.599 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 372.599
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Oudesluis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudesluis is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudesluis moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudesluis.

Woningen recent verkocht in Oudesluis

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudesluis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudesluis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudesluis. Een eengezinswoning in Oudesluis komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudesluis

In Oudesluis wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudesluis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudesluis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudesluis

Starterswoningen in Oudesluis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudesluis zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudesluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudesluis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudesluis

Wil je een huis kopen in Oudesluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudesluis . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudesluis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudesluis.

Bekijk alle koopwoningen in Oudesluis. Zoek je huurwoning in Oudesluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudesluis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudesluis is 2.603 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.472 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudesluis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudesluis vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oudesluis

Oudesluis bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.