Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oudeschip

Begrijp de huizenprijzen in Oudeschip met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudeschip

Oudeschip is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudeschip. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 199.926 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 199.926
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oudeschip

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudeschip is 135 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudeschip kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oudeschip

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudeschip. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudeschip.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudeschip. Een eengezinswoning in Oudeschip komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudeschip

In Oudeschip wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudeschip

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudeschip (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudeschip

Starterswoningen in Oudeschip zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudeschip zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudeschip zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudeschip? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudeschip

Wil je een huis kopen in Oudeschip? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudeschip . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudeschip alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudeschip.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oudeschip.

Bekijk alle koopwoningen in Oudeschip. Zoek je huurwoning in Oudeschip? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudeschip

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudeschip is 1.480 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.460 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudeschip

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudeschip vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oudeschip

Oudeschip bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.