De Huizenmarkt in Oud Zuilen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oud Zuilen

Woningmarkt Oud Zuilen

Oud Zuilen is een plaats in de gemeente Stichtse Vecht. Deze plaats telt volgens het CBS 62.730 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Zuilen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.170.723 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 1.170.723
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Oud Zuilen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud Zuilen is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud Zuilen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud Zuilen.

Woningen recent verkocht in Oud Zuilen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Zuilen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud Zuilen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud Zuilen. Een eengezinswoning in Oud Zuilen komt het meest (61%) voor. Daarna komt een villa met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud Zuilen

In Oud Zuilen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud Zuilen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud Zuilen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oud Zuilen
Binnenring: Nederland

Oud Zuilen waar ligt dat?

Woningen te koop Oud Zuilen

Wil je een huis kopen in Oud Zuilen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud Zuilen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud Zuilen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud Zuilen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oud Zuilen. Zoek je huurwoning in Oud Zuilen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oud Zuilen

Starterswoningen in Oud Zuilen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oud Zuilen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud Zuilen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oud Zuilen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oud Zuilen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud Zuilen is 5.166 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.556 euro).

Leeftijden Oud Zuilen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud Zuilen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oud Zuilen

Oud Zuilen bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.