logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oud Zuilen

Begrijp de huizenprijzen in Oud Zuilen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oud Zuilen

Oud Zuilen is een plaats in de gemeente Stichtse Vecht. Deze plaats telt volgens het CBS 65.771 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Zuilen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.129.834 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 1.129.834
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Oud Zuilen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud Zuilen is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud Zuilen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud Zuilen.

Woningen recent verkocht in Oud Zuilen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Zuilen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud Zuilen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud Zuilen. Een eengezinswoning in Oud Zuilen komt het meest (63%) voor. Daarna komt een villa met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud Zuilen

In Oud Zuilen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud Zuilen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud Zuilen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oud Zuilen

Starterswoningen in Oud Zuilen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oud Zuilen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud Zuilen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oud Zuilen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oud Zuilen

Wil je een huis kopen in Oud Zuilen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud Zuilen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud Zuilen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud Zuilen.

Bekijk alle koopwoningen in Oud Zuilen. Zoek je huurwoning in Oud Zuilen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oud Zuilen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud Zuilen is 5.305 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.885 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oud Zuilen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud Zuilen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oud Zuilen

Oud Zuilen bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.