Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ottersum

Begrijp de huizenprijzen in Ottersum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ottersum

Ottersum is een plaats in de gemeente Gennep. Deze plaats telt volgens het CBS 17.040 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ottersum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 439.388 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 439.388
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Ottersum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ottersum is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ottersum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ottersum.

Woningen recent verkocht in Ottersum

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ottersum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ottersum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ottersum. Een eengezinswoning in Ottersum komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ottersum

In Ottersum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ottersum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ottersum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ottersum

Starterswoningen in Ottersum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ottersum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ottersum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ottersum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ottersum

Wil je een huis kopen in Ottersum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ottersum . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ottersum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ottersum.

Bekijk alle koopwoningen in Ottersum. Zoek je huurwoning in Ottersum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ottersum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ottersum is 2.938 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.933 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ottersum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ottersum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ottersum

Ottersum bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.