De Huizenmarkt in Oosternieland (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosternieland

Woningmarkt Oosternieland

Oosternieland is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosternieland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 225.974 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 225.974
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oosternieland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosternieland is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosternieland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosternieland

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosternieland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosternieland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosternieland. Een eengezinswoning in Oosternieland komt het meest (60%) voor. Daarna komt een landhuis met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosternieland

In Oosternieland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosternieland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosternieland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosternieland
Binnenring: Nederland

Oosternieland waar ligt dat?

Woningen te koop Oosternieland

Wil je een huis kopen in Oosternieland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosternieland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosternieland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosternieland.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oosternieland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosternieland. Zoek je huurwoning in Oosternieland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosternieland

Starterswoningen in Oosternieland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosternieland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosternieland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosternieland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosternieland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosternieland is 2.383 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.404 euro).

Leeftijden Oosternieland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosternieland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oosternieland

Oosternieland bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.