De Huizenmarkt in Oldenzijl (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oldenzijl

Woningmarkt Oldenzijl

Oldenzijl is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldenzijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 358.580 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 358.580
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oldenzijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldenzijl is 9 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldenzijl moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oldenzijl.

Woningen recent verkocht in Oldenzijl

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldenzijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldenzijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldenzijl. Een eengezinswoning in Oldenzijl komt het meest (43%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldenzijl

In Oldenzijl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldenzijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldenzijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oldenzijl
Binnenring: Nederland

Oldenzijl waar ligt dat?

Woningen te koop Oldenzijl

Wil je een huis kopen in Oldenzijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldenzijl . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldenzijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldenzijl.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oldenzijl.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oldenzijl. Zoek je huurwoning in Oldenzijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oldenzijl

Starterswoningen in Oldenzijl zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oldenzijl zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldenzijl zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oldenzijl? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oldenzijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldenzijl is 1.492 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.924 euro).

Leeftijden Oldenzijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldenzijl vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oldenzijl

Oldenzijl bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.