logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oldenzijl

Begrijp de huizenprijzen in Oldenzijl met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oldenzijl

Oldenzijl is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.298 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldenzijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 373.122 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 373.122
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Oldenzijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldenzijl is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldenzijl moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oldenzijl.

Woningen recent verkocht in Oldenzijl

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldenzijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldenzijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldenzijl. Een eengezinswoning in Oldenzijl komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldenzijl

In Oldenzijl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldenzijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldenzijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oldenzijl

Starterswoningen in Oldenzijl zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oldenzijl zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldenzijl zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oldenzijl? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oldenzijl

Wil je een huis kopen in Oldenzijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldenzijl . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldenzijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldenzijl.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oldenzijl.

Bekijk alle koopwoningen in Oldenzijl. Zoek je huurwoning in Oldenzijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oldenzijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldenzijl is 2.011 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.924 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oldenzijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldenzijl vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oldenzijl

Oldenzijl bestaat uit 27 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.