De Huizenmarkt in Odijk (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Odijk

Woningmarkt Odijk

Odijk is een plaats in de gemeente Bunnik. Deze plaats telt volgens het CBS 5.690 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 556.139 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 556.139
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Odijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Odijk is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Odijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Odijk.

Woningen recent verkocht in Odijk

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Odijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Odijk. Een eengezinswoning in Odijk komt het meest (52%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Odijk

In Odijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Odijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Odijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Odijk
Binnenring: Nederland

Odijk waar ligt dat?

Woningen te koop Odijk

Wil je een huis kopen in Odijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Odijk . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Odijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Odijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Odijk. Zoek je huurwoning in Odijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Odijk

Starterswoningen in Odijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Odijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Odijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Odijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Odijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Odijk is 4.100 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.240 euro).

Leeftijden Odijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Odijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Odijk

Odijk bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
Odijk