logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Odijk

Begrijp de huizenprijzen in Odijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Odijk

Odijk is een plaats in de gemeente Bunnik. Deze plaats telt volgens het CBS 16.026 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 592.100 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 592.100
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Odijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Odijk is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Odijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Odijk.

Woningen recent verkocht in Odijk

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Odijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Odijk. Een eengezinswoning in Odijk komt het meest (54%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Odijk

In Odijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Odijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Odijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Odijk

Starterswoningen in Odijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Odijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Odijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Odijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Odijk

Wil je een huis kopen in Odijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Odijk . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Odijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Odijk.

Bekijk alle koopwoningen in Odijk. Zoek je huurwoning in Odijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Odijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Odijk is 4.795 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.989 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Odijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Odijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Odijk

Odijk bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.