Alle woningmarktinfo Odijk in gemeente Bunnik

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Odijk

Een eerste blik op Odijk

Odijk is een plaats in de gemeente Bunnik. Deze plaats telt volgens het CBS 5.690 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 546.824 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 546.824
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Odijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Odijk is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Odijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Odijk.

Woningen recent verkocht in Odijk

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Odijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Odijk. Een eengezinswoning in Odijk komt het meest (51%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Odijk

In Odijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Odijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Odijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Odijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Odijk

Wil je een huis kopen in Odijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Odijk . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Odijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Odijk.

Zoek je huurwoning in Odijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Odijk.

Huizenprijzen in Odijk

Starterswoningen in Odijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Odijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Odijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Odijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Odijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Odijk is 4.038 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.979 euro).

Leeftijden Odijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Odijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Odijk

Odijk bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
Odijk
Instellingen zijn opgeslagen