logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Bunnik

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Bunnik met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Bunnik

Bunnik is een gemeente in de provincie Utrecht. Deze gemeente telt volgens het CBS 16.026 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 62 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunnik. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 434.255.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 62
Gemiddelde vraagprijs € 588.693
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 434.255
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Bunnik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bunnik is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bunnik moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bunnik.

Woningen recent verkocht in Bunnik

Er zijn recent 62 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunnik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bunnik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bunnik. Een eengezinswoning in Bunnik komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bunnik

In Bunnik wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bunnik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bunnik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Bunnik

Starterswoningen in gemeente Bunnik zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Bunnik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Bunnik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Bunnik? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Bunnik

Wil je een huis kopen in gemeente Bunnik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Bunnik . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bunnik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bunnik.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Bunnik. Zoek je huurwoning in gemeente Bunnik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bunnik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bunnik is 4.522 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.177 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bunnik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bunnik vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Bunnik

De gemeente Bunnik telt 3 plaatsen.

Bunnik Odijk Werkhoven

Wijken van Bunnik

Bunnik bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.