De Huizenmarkt gemeente Bunnik (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bunnik

Woningmarkt Bunnik

Bunnik is een gemeente in de provincie Utrecht. Deze gemeente telt volgens het CBS 5.690 inwoners. Momenteel staan er 45 woningen te koop en zijn er recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunnik. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 434.255.

Woningen te koop 45
Woningen recent verkocht 81
Gemiddelde vraagprijs € 575.878
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 434.255
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Bunnik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bunnik is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bunnik moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bunnik.

Woningen recent verkocht in Bunnik

Er zijn recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunnik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bunnik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bunnik. Een eengezinswoning in Bunnik komt het meest (64%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bunnik

In Bunnik wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bunnik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bunnik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bunnik
Binnenring: Nederland

Bunnik waar ligt dat?

Woningen te koop Bunnik

Wil je een huis kopen in Bunnik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bunnik . Er staan momenteel 45 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bunnik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bunnik.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bunnik. Zoek je huurwoning in Bunnik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bunnik

Starterswoningen in Bunnik zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bunnik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bunnik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bunnik? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bunnik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bunnik is 4.177 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.193 euro).

Leeftijden Bunnik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bunnik vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Bunnik

De gemeente Bunnik telt 3 plaatsen.

Bunnik Odijk Werkhoven

Alle wijken van Bunnik

Bunnik bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
Odijk