Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuwersluis

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwersluis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwersluis

Nieuwersluis is een plaats in de gemeente Stichtse Vecht. Deze plaats telt volgens het CBS 62.730 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwersluis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.520.028 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.520.028
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Nieuwersluis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwersluis is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwersluis kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwersluis

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwersluis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwersluis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwersluis. Een eengezinswoning in Nieuwersluis komt het meest (42%) voor. Daarna komt een villa met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwersluis

In Nieuwersluis wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwersluis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwersluis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwersluis

Starterswoningen in Nieuwersluis zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwersluis zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwersluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwersluis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwersluis

Wil je een huis kopen in Nieuwersluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwersluis . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwersluis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwersluis.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwersluis. Zoek je huurwoning in Nieuwersluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwersluis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwersluis is 9.622 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (6.890 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwersluis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwersluis vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuwersluis

Nieuwersluis bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.