De Huizenmarkt in Nieuwer Ter Aa (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwer Ter Aa

Woningmarkt Nieuwer Ter Aa

Nieuwer Ter Aa is een plaats in de gemeente Stichtse Vecht. Deze plaats telt volgens het CBS 62.730 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwer Ter Aa. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.356.796 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 1.356.796
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Nieuwer Ter Aa

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwer Ter Aa is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwer Ter Aa kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwer Ter Aa

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwer Ter Aa. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwer Ter Aa.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwer Ter Aa. Een eengezinswoning in Nieuwer Ter Aa komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwer Ter Aa

In Nieuwer Ter Aa wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwer Ter Aa

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwer Ter Aa (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwer Ter Aa
Binnenring: Nederland

Nieuwer Ter Aa waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwer Ter Aa

Wil je een huis kopen in Nieuwer Ter Aa? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwer Ter Aa . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwer Ter Aa alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwer Ter Aa.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwer Ter Aa. Zoek je huurwoning in Nieuwer Ter Aa? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuwer Ter Aa

Starterswoningen in Nieuwer Ter Aa zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwer Ter Aa zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwer Ter Aa zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwer Ter Aa? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwer Ter Aa

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwer Ter Aa is 5.245 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.112 euro).

Leeftijden Nieuwer Ter Aa

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwer Ter Aa vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuwer Ter Aa

Nieuwer Ter Aa bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.