Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuw- en Sint Joosland

Begrijp de huizenprijzen in Nieuw- en Sint Joosland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuw- en Sint Joosland

Nieuw- en Sint Joosland is een plaats in de gemeente Middelburg. Deze plaats telt volgens het CBS 48.290 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw- en Sint Joosland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 397.592 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 397.592
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Nieuw- en Sint Joosland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw- en Sint Joosland is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw- en Sint Joosland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw- en Sint Joosland.

Woningen recent verkocht in Nieuw- en Sint Joosland

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw- en Sint Joosland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw- en Sint Joosland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw- en Sint Joosland. Een eengezinswoning in Nieuw- en Sint Joosland komt het meest (90%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw- en Sint Joosland

In Nieuw- en Sint Joosland wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw- en Sint Joosland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw- en Sint Joosland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuw- en Sint Joosland

Starterswoningen in Nieuw- en Sint Joosland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw- en Sint Joosland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw- en Sint Joosland zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuw- en Sint Joosland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuw- en Sint Joosland

Wil je een huis kopen in Nieuw- en Sint Joosland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw- en Sint Joosland . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw- en Sint Joosland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw- en Sint Joosland.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuw- en Sint Joosland. Zoek je huurwoning in Nieuw- en Sint Joosland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuw- en Sint Joosland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw- en Sint Joosland is 2.854 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.013 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuw- en Sint Joosland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw- en Sint Joosland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuw- en Sint Joosland

Nieuw- en Sint Joosland bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.