De Huizenmarkt in Nibbixwoud (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nibbixwoud

Woningmarkt Nibbixwoud

Nibbixwoud is een plaats in de gemeente Medemblik. Deze plaats telt volgens het CBS 44.455 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nibbixwoud. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 524.299 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 524.299
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nibbixwoud

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nibbixwoud is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nibbixwoud moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nibbixwoud.

Woningen recent verkocht in Nibbixwoud

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nibbixwoud. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nibbixwoud.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nibbixwoud. Een eengezinswoning in Nibbixwoud komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nibbixwoud

In Nibbixwoud wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nibbixwoud

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nibbixwoud (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nibbixwoud
Binnenring: Nederland

Nibbixwoud waar ligt dat?

Woningen te koop Nibbixwoud

Wil je een huis kopen in Nibbixwoud? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nibbixwoud . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nibbixwoud alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nibbixwoud.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nibbixwoud. Zoek je huurwoning in Nibbixwoud? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nibbixwoud

Starterswoningen in Nibbixwoud zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nibbixwoud zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nibbixwoud zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nibbixwoud? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nibbixwoud

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nibbixwoud is 3.326 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.385 euro).

Leeftijden Nibbixwoud

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nibbixwoud vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nibbixwoud

Nibbixwoud bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.