logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nibbixwoud

Begrijp de huizenprijzen in Nibbixwoud met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nibbixwoud

Nibbixwoud is een plaats in de gemeente Medemblik. Deze plaats telt volgens het CBS 46.031 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nibbixwoud. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 518.559 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 518.559
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Nibbixwoud

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nibbixwoud is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nibbixwoud moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nibbixwoud.

Woningen recent verkocht in Nibbixwoud

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nibbixwoud. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nibbixwoud.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nibbixwoud. Een eengezinswoning in Nibbixwoud komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nibbixwoud

In Nibbixwoud wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nibbixwoud

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nibbixwoud (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nibbixwoud

Starterswoningen in Nibbixwoud zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nibbixwoud zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nibbixwoud zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nibbixwoud? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nibbixwoud

Wil je een huis kopen in Nibbixwoud? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nibbixwoud . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nibbixwoud alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nibbixwoud.

Bekijk alle koopwoningen in Nibbixwoud. Zoek je huurwoning in Nibbixwoud? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nibbixwoud

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nibbixwoud is 3.475 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.229 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nibbixwoud

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nibbixwoud vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nibbixwoud

Nibbixwoud bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.