logo Huispedia

Altijd inzicht in jouw woning en buurt.


Volg jouw woning met maandelijkse updates over jouw woningwaarde en lokale marktontwikkelingen.

Zie wat je woning nu en straks waard is

Ontvang een maandelijkse update met de prijsontwikkeling van jouw woning en buurt. Zie daarnaast wat er rondom jouw huis gebeurt in de verkoopmarkt. Zo ben jij altijd op de hoogte met de meest actuele informatie.

De prijsontwikkeling volgen van een woning

Ontdek hoe jouw woning in de markt ligt

Met jouw eigen account kan je alvast ontdekken hoe je woning in de markt ligt zonder verplichtingen of kosten. Naast je woning te koop zetten, kan je deze ook gratis en vrijblijvend op ‘Op termijn beschikbaar’ of ‘Open voor een bod’ zetten.

Een woning op de woningmarkt

Weet wie er droomt over jouw woning

Krijg inzicht over welke type mensen geïnteresseerd zijn in jouw woning. Via je eigen dashboard krijg je o.a. inzicht in de man-vrouwverhouding, leeftijden en regio’s waar ze vandaan komen. Zo kan jij je optimaal verdiepen in jouw (potentiële) verkoopdoelgroep.

De doelgroep voor je woning

Bespaar kosten

Alle veranderingen op de markt bijhouden: Huispedia doet het voor je. Van de energierekening tot de internetprovider, wij houden het allemaal in de gaten. Verandert er iets? Dan zie je dit terug in jouw maandelijkse updates. Zo hoef je zelf niets bij te houden en blijf je altijd op de hoogte om de juiste keuzes te maken.

Besparen op je maandelijkse kosten

Dit zeggen onze fans.

Max Ramali Woningzoeker

Goede mogelijkheid om de woning aan de markt te tonen. Zelfs als verkoop (nog) niet aan de orde is. Ook de geschatte waarde van hen komt overeen met wat er gemiddeld in onze buurt werd geboden.

11 april 2024
Wim Peek Woningzoeker

Huispedia is een aanwinst voor de Nederlandse huizenmarkt. Huiseigenaren kunnen zelf hun te koop staande woning hierop plaatsen, zonder tussenkomst van een makelaar. Mijn woning staat zowel op Funda als op Huispedia, maar ik prefereer de laatste. Huispedia geeft ook heel nuttige adviezen, zowel aan de verkoper als koper. En natuurlijk is hun inzet voor een eerlijk verkoopproces een loffelijk streven.

26 maart 2024
Nabil Sadeqi Woningzoeker

Top! Super site makkelijk en snel huis verkocht zonder extra makelaar kosten

25 februari 2024
Mat Wag Woningzoeker

Gegevens goed en up to date. Goede schattingen van waarde. Interessante informatie over de buurt.

22 januari 2024
meneer Groot Woningzoeker

Mooie presentatie van mijn huis en verkocht binnen drie weken.

22 januari 2024
klant Woningzoeker

Het is prettig dat het mogelijk is om als particulier je woning te koop te zetten.

21 januari 2024
Ruud Woningzoeker

Heb regelmatig naar de prijzen gekeken in begin van te koop staan woning en vergeleken met andere woningen.

15 december 2023
Klant Woningzoeker

Goed informatief platform waar je allerhande aan- en verkoop informatie vandaan kunt halen. De rapporten en informatie zijn betrouwbaar en heel handig als je bijvoorbeeld je huis wilt verkopen, zeker als je zelfstandig zonder makelaar wilt werken.

13 december 2023
Joris Woningzoeker

Data klopt en nog sneller online dan Funda.

4 december 2023
JJMF Van de Zilver Woningzoeker

Huispedia geeft een realistische markt weergave van jouw object voor zowel de verkopende als kopende partij. Gemakkelijk te beheren vanuit de online applicatie,

27 november 2023

Veelgestelde vragen.

Wat is een woningprofiel?

Op Huispedia heeft elk huis in Nederland zijn eigen profiel: het woningprofiel. Dat zijn er zo’n 8 miljoen. Elk profiel is altijd ingevuld met een aantal basiskenmerken, zoals de grootte van de woning. Deze halen wij op vanuit verschillende openbare bronnen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld het CBS, Rijksoverheid, gemeenten en het Kadaster. Vervolgens maken we een helder overzicht zodat iedereen kan begrijpen wat er staat.

Wat kan ik zien op mijn woningprofiel?

Naast de basiskenmerken, die je zelf kan aanpassen, hebben wij elk profiel voorzien van een geschatte woningwaarde, meerdere grafieken die de ontwikkeling van je woningwaarde tonen, de indicatie van toekomstige maandlasten en een ‘bereikbaarheidsscore’ die de afstand tot voorzieningen in de buurt laat zien. Waar mogelijk vullen we het woningprofiel verder aan met woninginformatie van andere woningsites.

Kan ik mijn woningprofiel aanpassen?

Jazeker. Om het plaatje compleet te maken kun je als woningeigenaar je eigen woningprofiel beheren op Huispedia. Hierdoor kun je eenvoudig informatie uitbreiden en/of aanpassen. Voorbeelden zijn het toevoegen van extra foto’s, kenmerken of het aanpassen van de omschrijving van je woning. Zo oefen jij direct invloed uit op hoe jouw woning online getoond wordt.

Is mijn woningprofiel gratis?

Er zijn geen kosten verbonden aan je Huispedia-account. Dit betekent dat je gratis jouw woning beheert. Ook als je die op 'te koop', 'op termijn beschikbaar' of op 'Alleen bij goed bod' zet. Geen courtages, geen verborgen kosten, geen naheffing maar wel vrijblijvend nuttige inzichten. Zo kun je zelf de touwtjes in handen nemen.

Wat is jullie verdienmodel?

Wij verdienen aan het tonen van relevante advertenties. Daarnaast vragen wij een vergoeding aan partners van diensten die wij aanbieden. Zo beheer en volg jij gratis je woning en kunnen wij elke dag Huispedia blijven verbeteren.

Volg jouw woning gratis en vrijblijvend op Huispedia.

Volg je woning