Huizenprijzen en de huizenmarkt in Mensingeweer

Begrijp de huizenprijzen in Mensingeweer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mensingeweer

Mensingeweer is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mensingeweer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 320.651 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 320.651
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Mensingeweer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mensingeweer is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mensingeweer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mensingeweer.

Woningen recent verkocht in Mensingeweer

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mensingeweer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mensingeweer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mensingeweer. Een eengezinswoning in Mensingeweer komt het meest (42%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mensingeweer

In Mensingeweer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mensingeweer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mensingeweer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Mensingeweer

Starterswoningen in Mensingeweer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mensingeweer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mensingeweer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mensingeweer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mensingeweer

Wil je een huis kopen in Mensingeweer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mensingeweer . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Mensingeweer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mensingeweer.

Bekijk alle koopwoningen in Mensingeweer. Zoek je huurwoning in Mensingeweer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mensingeweer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mensingeweer is 1.949 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.936 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mensingeweer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mensingeweer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Mensingeweer

Mensingeweer bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.