logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Linschoten

Begrijp de huizenprijzen in Linschoten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Linschoten

Linschoten is een plaats in de gemeente Montfoort. Deze plaats telt volgens het CBS 13.929 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Linschoten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 490.983 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 490.983
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Linschoten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Linschoten is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Linschoten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Linschoten.

Woningen recent verkocht in Linschoten

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Linschoten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Linschoten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Linschoten. Een eengezinswoning in Linschoten komt het meest (77%) voor. Daarna komt een maisonnette met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Linschoten

In Linschoten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Linschoten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Linschoten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Linschoten

Starterswoningen in Linschoten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Linschoten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Linschoten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Linschoten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Linschoten

Wil je een huis kopen in Linschoten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Linschoten . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Linschoten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Linschoten.

Bekijk alle koopwoningen in Linschoten. Zoek je huurwoning in Linschoten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Linschoten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Linschoten is 3.672 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.918 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Linschoten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Linschoten vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Linschoten

Linschoten bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.