De Huizenmarkt in Linschoten (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Linschoten

Woningmarkt Linschoten

Linschoten is een plaats in de gemeente Montfoort. Deze plaats telt volgens het CBS 14.685 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Linschoten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 558.592 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 558.592
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Linschoten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Linschoten is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Linschoten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Linschoten.

Woningen recent verkocht in Linschoten

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Linschoten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Linschoten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Linschoten. Een eengezinswoning in Linschoten komt het meest (78%) voor. Daarna komt een maisonnette met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Linschoten

In Linschoten wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Linschoten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Linschoten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Linschoten
Binnenring: Nederland

Linschoten waar ligt dat?

Woningen te koop Linschoten

Wil je een huis kopen in Linschoten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Linschoten . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Linschoten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Linschoten.

Bekijk hier alle koopwoningen in Linschoten. Zoek je huurwoning in Linschoten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Linschoten

Starterswoningen in Linschoten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Linschoten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Linschoten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Linschoten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Linschoten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Linschoten is 4.000 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.186 euro).

Leeftijden Linschoten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Linschoten vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Linschoten

Linschoten bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.