logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Limmen

Begrijp de huizenprijzen in Limmen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Limmen

Limmen is een plaats in de gemeente Castricum. Deze plaats telt volgens het CBS 36.345 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Limmen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 643.821 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 41
Gemiddelde vraagprijs € 643.821
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Limmen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Limmen is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Limmen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Limmen.

Woningen recent verkocht in Limmen

Er zijn recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Limmen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Limmen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Limmen. Een eengezinswoning in Limmen komt het meest (55%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Limmen

In Limmen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Limmen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Limmen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Limmen

Starterswoningen in Limmen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Limmen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Limmen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Limmen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Limmen

Wil je een huis kopen in Limmen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Limmen . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Limmen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Limmen.

Bekijk alle koopwoningen in Limmen. Zoek je huurwoning in Limmen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Limmen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Limmen is 4.328 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.150 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Limmen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Limmen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Limmen

Limmen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.