logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Castricum-Zuid in Castricum

Begrijp de huizenprijzen in Castricum-Zuid Castricum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Castricum-Zuid Castricum

Castricum-Zuid is een wijk in de plaats Castricum binnen de gemeente Castricum. Deze wijk telt volgens het CBS 770 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Castricum-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 666.149 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 666.149
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Castricum-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Castricum-Zuid is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Castricum-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Castricum-Zuid.

Woningen recent verkocht in Castricum-Zuid

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Castricum-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Castricum-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Castricum-Zuid. Een eengezinswoning in Castricum-Zuid komt het meest (62%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Castricum-Zuid

In Castricum-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Castricum-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Castricum-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Castricum-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Castricum-Zuid vergeleken met de Castricum en Nederland.

Huizenprijzen in Castricum-Zuid Castricum

Starterswoningen in Castricum-Zuid Castricum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Castricum-Zuid Castricum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Castricum-Zuid Castricum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Castricum-Zuid Castricum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Castricum-Zuid Castricum

Wil je een huis kopen in Castricum-Zuid Castricum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Castricum-Zuid Castricum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Castricum-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Castricum-Zuid.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Castricum-Zuid Castricum.

Bekijk alle koopwoningen in Castricum-Zuid Castricum. Zoek je huurwoning in Castricum-Zuid Castricum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Castricum-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Castricum-Zuid is 5.256 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.627 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Castricum-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Castricum-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Castricum-Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Castricum-Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Castricum-Zuid

Beverwijkerstraatweg Buitengebied