logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bakkum in Castricum

Begrijp de huizenprijzen in Bakkum Castricum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bakkum Castricum

Bakkum is een wijk in de plaats Castricum binnen de gemeente Castricum. Deze wijk telt volgens het CBS 3.695 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bakkum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 885.221 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 885.221
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Bakkum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bakkum is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bakkum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bakkum.

Woningen recent verkocht in Bakkum

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bakkum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bakkum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bakkum. Een eengezinswoning in Bakkum komt het meest (59%) voor. Daarna komt een villa met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bakkum

In Bakkum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bakkum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bakkum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bakkum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bakkum vergeleken met de Castricum en Nederland.

Huizenprijzen in Bakkum Castricum

Starterswoningen in Bakkum Castricum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bakkum Castricum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bakkum Castricum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bakkum Castricum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bakkum Castricum

Wil je een huis kopen in Bakkum Castricum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bakkum Castricum . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bakkum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bakkum.

Bekijk alle koopwoningen in Bakkum Castricum. Zoek je huurwoning in Bakkum Castricum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bakkum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bakkum is 6.718 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (6.547 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bakkum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bakkum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bakkum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bakkum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bakkum

Bakkum-Noord Bakkum-Zuid Duin en Bosch Duingebied