Huizenprijzen en de huizenmarkt in Limbricht

Begrijp de huizenprijzen in Limbricht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Limbricht

Limbricht is een plaats in de gemeente Sittard-Geleen. Deze plaats telt volgens het CBS 92.955 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Limbricht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 410.274 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 410.274
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Limbricht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Limbricht is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Limbricht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Limbricht.

Woningen recent verkocht in Limbricht

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Limbricht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Limbricht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Limbricht. Een eengezinswoning in Limbricht komt het meest (78%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Limbricht

In Limbricht wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Limbricht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Limbricht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Limbricht

Starterswoningen in Limbricht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Limbricht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Limbricht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Limbricht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Limbricht

Wil je een huis kopen in Limbricht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Limbricht . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Limbricht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Limbricht.

Bekijk alle koopwoningen in Limbricht. Zoek je huurwoning in Limbricht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Limbricht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Limbricht is 2.834 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.029 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Limbricht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Limbricht vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Limbricht

Limbricht bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.