Limbricht in de gemeente Sittard-Geleen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Limbricht

Een eerste blik op Limbricht

Limbricht is een plaats in de gemeente Sittard-Geleen. Deze plaats telt volgens het CBS 92.955 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Limbricht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 269.425 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 269.425
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Limbricht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Limbricht is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Limbricht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Limbricht.

Woningen recent verkocht in Limbricht

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Limbricht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Limbricht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Limbricht. Een eengezinswoning in Limbricht komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bungalow met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Limbricht

In Limbricht wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Limbricht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Limbricht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Limbricht
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Limbricht

Wil je een huis kopen in Limbricht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Limbricht. Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Limbricht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Limbricht.

Huizenprijzen in Limbricht

Starterswoningen in Limbricht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Limbricht zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Limbricht zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Limbricht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Limbricht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Limbricht is 1.842 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.785 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Limbricht is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Limbricht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Limbricht vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Limbricht

Limbricht bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen