Alle woningmarktinfo Leens in gemeente Het Hogeland

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Leens

Een eerste blik op Leens

Leens is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 297.100 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 297.100
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Leens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leens is 78 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leens kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Leens

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leens.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leens. Een eengezinswoning in Leens komt het meest (85%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leens

In Leens wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Leens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Leens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leens
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Leens

Wil je een huis kopen in Leens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leens . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leens.

Zoek je huurwoning in Leens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Leens.

Huizenprijzen in Leens

Starterswoningen in Leens zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Leens zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leens zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leens? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leens is 1.516 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.454 euro).

Leeftijden Leens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leens vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Leens

Leens bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen