De Huizenmarkt in Lauwersoog (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lauwersoog

Woningmarkt Lauwersoog

Lauwersoog is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lauwersoog. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 458.029 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 458.029
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Lauwersoog

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lauwersoog is 96 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lauwersoog kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lauwersoog

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lauwersoog. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lauwersoog.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lauwersoog. Een eengezinswoning in Lauwersoog komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lauwersoog

In Lauwersoog wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lauwersoog

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lauwersoog (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lauwersoog
Binnenring: Nederland

Lauwersoog waar ligt dat?

Woningen te koop Lauwersoog

Wil je een huis kopen in Lauwersoog? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lauwersoog . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lauwersoog alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lauwersoog.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lauwersoog. Zoek je huurwoning in Lauwersoog? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lauwersoog

Starterswoningen in Lauwersoog zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lauwersoog zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lauwersoog zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lauwersoog? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lauwersoog

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lauwersoog is 3.510 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.810 euro).

Leeftijden Lauwersoog

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lauwersoog vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lauwersoog

Lauwersoog bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.