Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lage Zwaluwe

Begrijp de huizenprijzen in Lage Zwaluwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe is een plaats in de gemeente Drimmelen. Deze plaats telt volgens het CBS 27.075 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lage Zwaluwe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 450.241 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 450.241
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Lage Zwaluwe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lage Zwaluwe is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lage Zwaluwe kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lage Zwaluwe

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lage Zwaluwe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lage Zwaluwe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lage Zwaluwe. Een eengezinswoning in Lage Zwaluwe komt het meest (69%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lage Zwaluwe

In Lage Zwaluwe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lage Zwaluwe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lage Zwaluwe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lage Zwaluwe

Starterswoningen in Lage Zwaluwe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lage Zwaluwe zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lage Zwaluwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lage Zwaluwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lage Zwaluwe

Wil je een huis kopen in Lage Zwaluwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lage Zwaluwe . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lage Zwaluwe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lage Zwaluwe.

Bekijk alle koopwoningen in Lage Zwaluwe. Zoek je huurwoning in Lage Zwaluwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lage Zwaluwe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lage Zwaluwe is 3.215 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.149 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lage Zwaluwe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lage Zwaluwe vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.