logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Drimmelen

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Drimmelen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Drimmelen

Drimmelen is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 27.994 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 134 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drimmelen. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 333.097.

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 134
Gemiddelde vraagprijs € 479.466
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 333.097
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Drimmelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drimmelen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drimmelen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Drimmelen.

Woningen recent verkocht in Drimmelen

Er zijn recent 134 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drimmelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drimmelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Drimmelen. Een eengezinswoning in Drimmelen komt het meest (77%) voor. Daarna komt een galerijflat met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Drimmelen

In Drimmelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drimmelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drimmelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Drimmelen

Starterswoningen in gemeente Drimmelen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Drimmelen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Drimmelen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Drimmelen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Drimmelen

Wil je een huis kopen in gemeente Drimmelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Drimmelen . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Drimmelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drimmelen.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Drimmelen. Zoek je huurwoning in gemeente Drimmelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Drimmelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drimmelen is 3.479 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.319 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Drimmelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drimmelen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Drimmelen

De gemeente Drimmelen telt 7 plaatsen.

Drimmelen Hooge Zwaluwe Lage Zwaluwe Made Terheijden Wagenberg Zevenbergschen Hoek

Wijken van Drimmelen

Drimmelen bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.