Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kockengen

Begrijp de huizenprijzen in Kockengen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kockengen

Kockengen is een plaats in de gemeente Stichtse Vecht. Deze plaats telt volgens het CBS 62.730 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kockengen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 683.395 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 683.395
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Kockengen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kockengen is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kockengen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kockengen.

Woningen recent verkocht in Kockengen

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kockengen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kockengen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kockengen. Een eengezinswoning in Kockengen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kockengen

In Kockengen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kockengen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kockengen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kockengen

Starterswoningen in Kockengen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kockengen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kockengen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kockengen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kockengen

Wil je een huis kopen in Kockengen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kockengen . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kockengen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kockengen.

Bekijk alle koopwoningen in Kockengen. Zoek je huurwoning in Kockengen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kockengen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kockengen is 4.663 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.209 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kockengen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kockengen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kockengen

Kockengen bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.