De Huizenmarkt in Klein Zundert (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Klein Zundert

Woningmarkt Klein Zundert

Klein Zundert is een plaats in de gemeente Zundert. Deze plaats telt volgens het CBS 21.515 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klein Zundert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 580.359 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 580.359
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Klein Zundert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klein Zundert is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klein Zundert kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Klein Zundert

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klein Zundert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klein Zundert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Klein Zundert. Een eengezinswoning in Klein Zundert komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Klein Zundert

In Klein Zundert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Klein Zundert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Klein Zundert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Klein Zundert
Binnenring: Nederland

Klein Zundert waar ligt dat?

Woningen te koop Klein Zundert

Wil je een huis kopen in Klein Zundert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klein Zundert . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klein Zundert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klein Zundert.

Bekijk hier alle koopwoningen in Klein Zundert. Zoek je huurwoning in Klein Zundert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Klein Zundert

Starterswoningen in Klein Zundert zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Klein Zundert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klein Zundert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Klein Zundert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Klein Zundert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klein Zundert is 3.396 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.020 euro).

Leeftijden Klein Zundert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klein Zundert vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Klein Zundert

Klein Zundert bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.