logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Klein Zundert

Begrijp de huizenprijzen in Klein Zundert met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Klein Zundert

Klein Zundert is een plaats in de gemeente Zundert. Deze plaats telt volgens het CBS 22.518 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klein Zundert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 582.088 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 582.088
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Klein Zundert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klein Zundert is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klein Zundert kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Klein Zundert

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klein Zundert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klein Zundert.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Klein Zundert. Een eengezinswoning in Klein Zundert komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Klein Zundert

In Klein Zundert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Klein Zundert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Klein Zundert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Klein Zundert

Starterswoningen in Klein Zundert zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Klein Zundert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klein Zundert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Klein Zundert? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Klein Zundert

Wil je een huis kopen in Klein Zundert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klein Zundert . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klein Zundert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klein Zundert.

Bekijk alle koopwoningen in Klein Zundert. Zoek je huurwoning in Klein Zundert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Klein Zundert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klein Zundert is 3.392 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.396 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Klein Zundert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klein Zundert vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Klein Zundert

Klein Zundert bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.