logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hornhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Hornhuizen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hornhuizen

Hornhuizen is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.298 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hornhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 272.742 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 272.742
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Hornhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hornhuizen is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hornhuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hornhuizen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hornhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hornhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hornhuizen. Een eengezinswoning in Hornhuizen komt het meest (87%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hornhuizen

In Hornhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hornhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hornhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hornhuizen

Starterswoningen in Hornhuizen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hornhuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hornhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hornhuizen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hornhuizen

Wil je een huis kopen in Hornhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hornhuizen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hornhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hornhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Hornhuizen. Zoek je huurwoning in Hornhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hornhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hornhuizen is 1.335 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.542 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hornhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hornhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hornhuizen

Hornhuizen bestaat uit 27 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.