De Huizenmarkt in Hornhuizen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hornhuizen

Woningmarkt Hornhuizen

Hornhuizen is een plaats in de gemeente Het Hogeland. Deze plaats telt volgens het CBS 48.095 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hornhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 285.186 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 285.186
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Hornhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hornhuizen is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hornhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hornhuizen.

Woningen recent verkocht in Hornhuizen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hornhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hornhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hornhuizen. Een eengezinswoning in Hornhuizen komt het meest (86%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hornhuizen

In Hornhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hornhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hornhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hornhuizen
Binnenring: Nederland

Hornhuizen waar ligt dat?

Woningen te koop Hornhuizen

Wil je een huis kopen in Hornhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hornhuizen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hornhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hornhuizen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hornhuizen. Zoek je huurwoning in Hornhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hornhuizen

Starterswoningen in Hornhuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hornhuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hornhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hornhuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hornhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hornhuizen is 1.706 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.367 euro).

Leeftijden Hornhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hornhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hornhuizen

Hornhuizen bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.