Koopwoningen in Hoogerheide

Bekijk alle 21 woningen te koop in Hoogerheide. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Hoogerheide die je zoekt.

Makelaars in Hoogerheide

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Hoogerheide? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Hoogerheide. Een koopwoning bezichtigen in Hoogerheide? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Hoogerheide

Er staan 21 woningen te koop in Hoogerheide die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Hoogerheide.

Huis te koop in Hoogerheide

Hoogerheide is een plaats in de gemeente Woensdrecht binnen de provincie Noord-Brabant. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Hoogerheide ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Hoogerheide. Kan je jouw woning niet vinden in Hoogerheide? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Hoogerheide op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Hoogerheide? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Hoogerheide! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Hoogerheide, koophuizen Hoogerheide of 4 kamer woningen Hoogerheide.
Instellingen zijn opgeslagen