logo Huispedia

€ 950.000 v.o.n. (€ 5.337/m²)

Hoog in de markt

Johan van Oldenbarneveldtstraat 1-T 2675 TX Honselersdijk

€ 950.000 v.o.n. Hoog in de markt
Realistische vraagprijs € 809.000 - 895.000
Wonen 178 m2
Balkon 88 m2
Kamers 4
Ons realistische bod
€ 000.000
Hoeveel moet ik bieden op deze woning?


*** English summary below***

Dit architectonisch hoogwaardige en zeer duurzame appartementencomplex wordt gebouwd aan de Johan van Oldenbarneveldtstraat. Het complex heeft een prachtige ligging, met vrij uitzicht over de kassen, het vaarwater en de haven van Honselersdijk.

Welkom in dit prachtige penthouse van de Honsels Haven welke is voorzien van een eigen parkeerplaats, dakterras, berging, drie slaapkamers en twee badkamers.

Het complex is gelegen aan de rand van een rustige woonwijk en op loopafstand van het gezellige centrum van Honselersdijk. In het centrum van Honselersdijk zijn er een Albert Heijn, slager, bakker en diverse horeca te vinden.
Toekomstbestendig en duurzaamheid zijn kenmerkend voor dit project, er is gebouwd volgens de nieuwste bouwnormen. Zo zijn de appartementen voorzien van een warmtepomp en is er gebruik gemaakt van hoogwaardige isolatie. Daarnaast is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals een zinken dak en verschillende kleuren metselwerk welke het gebouw een levendige en rijke uitstraling geven.

Indeling:
Brievenbussen en bellentableau, ontvangsthal op de begane grond en toegang tot de berging. Trap of lift naar de derde verdieping.
De entree van het penthouse bevindt zich op de derde verdieping. Er is een ruime hal met meterkast, toilet en technische ruimte welke is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en droger. Daarnaast bevinden zich hier de warmtepomp en WTW-installatie.
Vanuit de hal is er toegang tot de woon-/ eetkeuken. De royale woonkamer is gelegen over de gehele breedte van het complex, door de grote ramen aan drie zijden is er veel lichtinval en een naadloze integratie met het dakterras van maar liefst 88 m2. Vanaf het dakterras is er een prachtig panoramisch en vrij uitzicht op de omgeving met veel groen. Aansluitingen voor een open keuken met kookeiland zijn voorbereid, de indeling is nog vrij te bepalen.
Dit appartement is voorzien van drie royale slaapkamers en twee badkamers, twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde, de master bedroom met inloopkast aan de achterzijde, via deze slaapkamer is de badkamer toegankelijk. Een tweede badkamer is toegankelijk vanuit de hal, beide badkamers worden tegelklaar opgeleverd en zijn naar eigen smaak in te richten. De bergzolder is te bereiken middels een vlizotrap.

Ontwerp:
Het appartementengebouw bestaat uit 15 koop- en huurappartementen die allemaal zijn voorzien van een eigen berging en parkeerplaats op het achtergelegen parkeerterrein. Het gebouw is ontworpen door Botzen Architectuur. Het appartementencomplex wordt gebouwd door Weboma.

Vereniging van eigenaren:
Er is een actieve VvE opgericht die er op toeziet dat het gebouw goed wordt onderhouden en ordentelijk gebruik en bewoning waarborgt.
Het doel is om een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam gebouw te realiseren waar de bewoners elke dag optimaal en zorgeloos van kunnen genieten in een veilige woonomgeving.

Historie:
In 1975 was autoschadebedrijf Mondt gevestigd op deze locatie. Vanaf 1996 waren BMA Milieu en Van der Weide Accountants gevestigd in het voormalig bedrijfspand. Door de oude leeftijd van het voormalig pand is het idee ontstaan om een nieuw appartementencomplex te bouwen. Vanaf oktober 2022 is de bouw gestart.

Bijzonderheden:
- Het penthouse wordt opgeleverd exclusief badkamer en keuken;
- Ligplaats in de haven naast het complex, jaarlijkse huur circa € 500,-;
- Gelegen aan doorgaand vaarwater;
- Inclusief één parkeerplaats en berging;
- Inclusief warmtepompinstallatie;
- Appartement is volledig voorzien van vloerverwarming;
- Binnen enkele minuten zijn de uitvalswegen naar Den Haag en Rotterdam te bereiken;
- Oplevering februari 2024;
- Verkoopvoorwaarden DOEN NVM Makelaars van toepassing.

*** English summary***

This high-quality and very sustainable complex is being built on the Johan van Oldenbarneveldtstraat, a beautiful location, with unobstructed views over the greenhouses and harbor of Honselersdijk.

Welcome to this lovely penthouse of the Honsels Haven which has its own parking space, roof terrace, storage room, three bedrooms and two bathrooms.

The complex is located on the edge of a quiet residential area and within walking distance of the center of Honselersdijk. In the center of Honselersdijk there is an Albert Heijn, butcher, baker and a few cafés.
Future proof and sustainability are the key words for this project, it was built according to the latest construction standards. The apartments are equipped with a heat pump and high-quality insulation has been used. In addition, high-quality materials have been used, such as a zinc roof and different colors bricks, which give the building a colorful appearance.

Layout:
Letterboxes and doorbells, lobby on the ground floor and access to the storage room. Stairs or elevator to the third floor.
The entrance to the penthouse is on the third floor. There is a spacious hall with fuse box, toilet and technical room which is equipped with a connection for the washing machine and dryer. The heat pump and heat recovery system are also located here.
From the hall there is access to the living room with open kitchen. The spacious living room is located across the entire width of the complex, the large windows on three sides provide plenty of light and seamless integration with the roof terrace of 88 m2. From the roof terrace there is a beautiful panoramic and unobstructed view of the surroundings. Connections for an open kitchen with island have been prepared, the layout is still to be determined.
The apartment has three spacious bedrooms and two bathrooms, two of the bedrooms are located at the front, the master bedroom with walk-in closet is located at the rear, the bathroom is accessible trough this bedroom. A second bathroom is accessible from the hall. The attic can be reached via a loft ladder.

Specialties:
- The penthouse is delivered excluding bathroom and kitchen;
- Mooring in the harbor next to the complex, rent € 500 each year;
- Includes one parking space and storage room;
- Including heat pump installation;
- Apartment is fully equipped with underfloor heating;
- The main roads to The Hague and Rotterdam can be reached within a few minutes;
- Delivery February 2024;
- Sales conditions DOEN NVM Makelaars apply.

Kenmerken

Overdracht
Bouw
 • Soort appartement Penthouse
 • Bouwjaar 2023
 • Soort dak Samengesteld dak
Energie
Oppervlakten & inhoud
 • Woonoppervlakte 178 m2
 • Gebouwgebonden buitenruimte 88 m2
 • Inhoud 534 m3
Indeling
 • Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers)
 • Aantal badkamers 2 badkamers en 1 apart toilet
 • Badkamervoorzieningen douche, toilet, ligbad
 • Aantal woonlagen 1 woonlaag
 • Gelegen op 4e verdieping

Woningwaarde met biedadvies Realistische woningwaarde van Johan van Oldenbarneveldtstraat 1-T in Honselersdijk

Realistische vraagprijs jun 2024

€ 809.000 - 895.000
+12.69% laatste 12 maanden

Vraagprijs

€ 950.000 € 5.337/m²
Hoog in de markt

Ons realistische bod

€ 000.000
Bart
Bart Woningmarktexpert bij Huispedia

De woningwaarde van Johan van Oldenbarneveldtstraat 1-T in Honselersdijk ligt tussen de 809.000 en 895.000 euro. De woning heeft een vraagprijs van € 950.000. De vraagprijs ligt dus hoger dan de realistische vraagprijs van vandaag, ofwel de woning is hoog in de markt gezet. Benieuwd hoeveel je in dit geval zou moeten bieden? Ontdek het met Huispedia Plus en krijg direct inzichten die alleen makelaars hebben.


Vergelijkbaar verkocht in de buurt Bekijk de top 12 vergelijkbare woningen die het grootste effect hebben op de waarde van Johan van Oldenbarneveldtstraat 1-T.

Overeenkomst
Oppervlakte
Woningtype
Vraagprijs
Winnend bod
Verkocht in
Verwachte
verkoopprijs nu
Verwachte
m2 prijs nu
Arendshorst 69
Arendshorst 69 Honselersdijk
94%
141 m² -37 m²
appartement
€ 650.000
€ 000.000
apr 2024
€ 000.000
€ 000.000
Dijkstraat 50
Dijkstraat 50 Honselersdijk
88%
127 m² -51 m²
appartement
€ 440.000
€ 000.000
apr 2024
€ 000.000
€ 000.000
Gasthuislaan 189
Gasthuislaan 189 's-Gravenzande
82%
139 m² -39 m²
appartement
€ 650.000
€ 000.000
apr 2024
€ 000.000
€ 000.000
Zuidwind 20-C
Zuidwind 20-C 's-Gravenzande
67%
135 m² -43 m²
appartement
€ 537.500
€ 000.000
dec 2023
€ 000.000
€ 000.000

Bekijk alle 12 verkochte woningen in de buurt


Biedgedrag in de buurt Het biedgedrag bij vergelijkbare woningen in de laatste 12 maanden.

6
onderboden
0
op vraagprijs
1
overboden

Bekijk de huidige trend van het biedgedrag


Tijdlijn met verborgen prijsaanpassingen Bekijk of Johan van Oldenbarneveldtstraat 1-T eerder te koop gestaan en ontdek de originele vraagprijs.

Datum Status Vraagprijs
22-04-2024
Prijs verlaagd - € 00.000
€ 950.000
Door makelaar
22-12-2023
Te koop
€ 000.000
Door makelaar

Bekijk alle verborgen prijsaanpassingen


Maandlasten Wat worden mijn maandlasten?

47,500
Je bedrag 800,- /mnd
Benieuwd hoeveel je maximaal kunt lenen?

Vergelijk 30+ hypotheekverstrekkers en bereken eenvoudig je maximale hypotheek. Zie zo direct wat je maximaal kunt lenen voor een woning.

Gemeente

Westland


Geschatte belasting € 86,- /mnd

De getoonde cijfers zijn de gemiddelde voor de gemeente Westland. Het geschatte totaalbedrag kan afwijken van de werkelijkheid. Dit is afhankelijk van de WOZ-waarde van Johan van Oldenbarneveldtstraat 1-T en het aantal bewoners.

Bekijk hier meer informatie over alle WOZ-waarden en OZB-tarieven van Westland.

Geschatte kosten 21,- /mnd
 • 1 persoonAlleen
 • 2 persoonsSamen
 • klein gezinKlein gezin
 • Middel gezinMiddel gezin
 • Groot gezinGroot gezin
Geschatte kosten ,- /mnd
Geschatte kosten 25,95 /mnd
Geschatte kosten 100,- /mnd
Let op: Dit bedrag is een schatting. De precieze VvE-bijdrage voor Johan van Oldenbarneveldtstraat 1-T is nog niet bij ons bekend.

Bereikbaarheid De bereikbaarheid van Johan van Oldenbarneveldtstraat 1-T is redelijk tot goed.

Voorziening Afstand
Treinstation 8,24 km
Bushalte 0,58 km
Centrum 0,51 km
Snelweg afrit 5,71 km
Supermarkt 0,52 km
Kinderopvang 0,00 km
Basisonderwijs 0,53 km
Voortgezetonderwijs 1,70 km

Opzoek naar de beste makelaar in de buurt die bij jouw past? Makelaars vergelijken

Buurt

33%

Gezinnen met kinderen
Landelijk gemiddelde: 36%

€ 444.286

Gemiddelde vraagprijs
Landelijk gemiddelde: € 516.927

+5.35%

Woningwaarde jaartrend
Landelijk gemiddelde: +3.37%
Woningmarkt status

Verkopers markt

Kopers markt
Verkopers markt
Meer weten over de buurt?
Bekijk uitgebreide informatie over de huizenmarkt, de huizenprijzen en de inwoners van de buurt van Johan van Oldenbarneveldtstraat 1-T.
Huispedia Plus

Weet direct wat je moet bieden op élke woning

Ideaal bij de zoektocht naar jouw nieuwe huis. Krijg direct biedadvies voor Johan van Oldenbarneveldtstraat 1-T met alle inzichten die alleen makelaars hebben.

Ideaal bij de zoektocht naar jouw nieuwe huis. Krijg direct biedadvies voor Johan van Oldenbarneveldtstraat 1-T met alle inzichten die alleen makelaars hebben. Met onder andere:

Onbeperkt biedadvies voor elke woning in NL Alle verkoopprijzen van alle verkochte woningen Alle prijsaanpassingen in één tijdlijn Populariteit van élke woning Nooit meer advertenties

Voor Johan van Oldenbarneveldtstraat 1-T en élke andere woning in Nederland. Vanaf € 49. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

Huispedia Plus
Hoe werkt Huispedia Plus
Krijg biedadvies voor élke woning

Ruim 60% biedt meer dan € 10.000 onnodig te veel. Dat kan anders. Weet altijd hoeveel je moet bieden met ons realistische biedadvies.

Hoe werkt Huispedia Plus

Onbeperkt biedadvies: Ruim 60% biedt meer dan € 10.000 onnodig te veel. Dat kan anders. Weet hoeveel je moet bieden met ons biedadvies.

Hoe werkt Huispedia Plus
Bekijk het winnende bod van alle vergelijkbare woningen

Vergelijk makkelijk alle winnende biedingen. Weet zo precies hoeveel er is geboden op alle vergelijkbaar verkochte woningen in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Bekijk het winnende bod van alle vergelijkbaar verkochte woningen: Vergelijk makkelijk alle winnende biedingen. Weet zo precies hoeveel er is geboden op alle vergelijkbaar verkochte woningen in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus
Krijg inzicht in alle verkochte woningen met alle verkoopprijzen

Alle recent verkochte vergelijkbare woningen zie je direct op de kaart. Zo heb je in één overzicht de ligging en verkoopprijzen.

Hoe werkt Huispedia Plus

Krijg inzicht in alle verkochte woningen met alle verkoopprijzen: Alle recent verkochte vergelijkbare woningen zie je direct op de kaart. Zo heb je in één overzicht de ligging en verkoopprijzen.

Hoe werkt Huispedia Plus
Direct inzicht in al het biedgedrag in de buurt

Ontdek gelijk of er op vergelijkbare woningen is onder- of overboden. Kom zo direct achter het huidige biedgedrag in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Direct inzicht in al het biedgedrag in de buurt: Ontdek gelijk of er op vergelijkbare woningen is onder- of overboden.

Hoe werkt Huispedia Plus
Tijdlijn met alle verborgen prijsaanpassingen

Ontdek of de woning eerder te koop is gezet en of die in prijs is verhoogd of verlaagd. Weet zo altijd of de verkoper trucjes uithaalt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Tijdlijn met alle verborgen prijsaanpassingen: Ontdek of de woning eerder te koop is gezet en of die in prijs is verhoogd of verlaagd. Weet zo altijd of de verkoper trucjes uithaalt.

Hoe werkt Huispedia Plus
Ken jouw concurrentie met de populariteit van elke woning

Weet van tevoren de interesse van échte potentiële kopers. Zo heb je altijd een realistisch beeld van jouw concurrentie.

Hoe werkt Huispedia Plus

Ken jouw concurrentie met de populariteit van elke woning: Weet van tevoren de interesse van échte potentiële kopers. Zo heb je altijd een realistisch beeld van jouw concurrentie.

Martin
Martin Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Heb twee keer geboden met Huispedia Plus. De eerste lukte net niet maar de 2e was raak. Vooral dankzij jullie uitstekende analyse. Was geld meer dan waard.”

Ervaar het verschil
Onbeperkt biedadvies Alle vergelijkbaar verkochte woningen Tijdlijn met alle prijsaanpassingen Populariteit van élke woning Nooit meer advertenties
Martin
Martin Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Erg handig tijdens de zoektocht. Heb twee keer geboden met HuispediaPlus. De eerste lukte net niet maar de 2e was wel raak.”

“Erg handig tijdens de zoektocht. Heb twee keer geboden met HuispediaPlus. De eerste lukte net niet maar de 2e was wel raak.”

Femke
Femke Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Mijn nieuwe huis met onderbieden gekocht dankzij het bod van HuipediaPlus. Dit heeft me 13.000 bespaard!”

“Mijn nieuwe huis met onderbieden gekocht dankzij het bod van HuipediaPlus. Dit heeft me 13.000 bespaard!”

Vanaf € 49. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

Probeer Huispedia Plus