logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hendrik-Ido-Ambacht

Begrijp de huizenprijzen in Hendrik-Ido-Ambacht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht is een plaats in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Deze plaats telt volgens het CBS 32.183 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 165 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hendrik-Ido-Ambacht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 448.768 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 165
Gemiddelde vraagprijs € 448.768
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Hendrik-Ido-Ambacht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hendrik-Ido-Ambacht is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hendrik-Ido-Ambacht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hendrik-Ido-Ambacht.

Woningen recent verkocht in Hendrik-Ido-Ambacht

Er zijn recent 165 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hendrik-Ido-Ambacht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hendrik-Ido-Ambacht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hendrik-Ido-Ambacht. Een eengezinswoning in Hendrik-Ido-Ambacht komt het meest (63%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hendrik-Ido-Ambacht

In Hendrik-Ido-Ambacht wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hendrik-Ido-Ambacht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hendrik-Ido-Ambacht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hendrik-Ido-Ambacht

Starterswoningen in Hendrik-Ido-Ambacht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hendrik-Ido-Ambacht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hendrik-Ido-Ambacht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hendrik-Ido-Ambacht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hendrik-Ido-Ambacht

Wil je een huis kopen in Hendrik-Ido-Ambacht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hendrik-Ido-Ambacht . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hendrik-Ido-Ambacht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hendrik-Ido-Ambacht.

Bekijk alle koopwoningen in Hendrik-Ido-Ambacht. Zoek je huurwoning in Hendrik-Ido-Ambacht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hendrik-Ido-Ambacht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hendrik-Ido-Ambacht is 3.650 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.461 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hendrik-Ido-Ambacht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hendrik-Ido-Ambacht vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.