De Huizenmarkt in Hendrik-Ido-Ambacht (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hendrik-Ido-Ambacht

Woningmarkt Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht is een plaats in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Deze plaats telt volgens het CBS 30.670 inwoners. Momenteel staan er 125 woningen te koop en zijn er recent 209 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hendrik-Ido-Ambacht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 435.641 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 125
Woningen recent verkocht 209
Gemiddelde vraagprijs € 435.641
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Hendrik-Ido-Ambacht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hendrik-Ido-Ambacht is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hendrik-Ido-Ambacht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hendrik-Ido-Ambacht.

Woningen recent verkocht in Hendrik-Ido-Ambacht

Er zijn recent 209 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hendrik-Ido-Ambacht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hendrik-Ido-Ambacht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hendrik-Ido-Ambacht. Een eengezinswoning in Hendrik-Ido-Ambacht komt het meest (61%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hendrik-Ido-Ambacht

In Hendrik-Ido-Ambacht wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hendrik-Ido-Ambacht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hendrik-Ido-Ambacht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hendrik-Ido-Ambacht
Binnenring: Nederland

Hendrik-Ido-Ambacht waar ligt dat?

Woningen te koop Hendrik-Ido-Ambacht

Wil je een huis kopen in Hendrik-Ido-Ambacht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hendrik-Ido-Ambacht . Er staan momenteel 125 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hendrik-Ido-Ambacht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hendrik-Ido-Ambacht.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hendrik-Ido-Ambacht. Zoek je huurwoning in Hendrik-Ido-Ambacht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hendrik-Ido-Ambacht

Starterswoningen in Hendrik-Ido-Ambacht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hendrik-Ido-Ambacht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hendrik-Ido-Ambacht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hendrik-Ido-Ambacht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hendrik-Ido-Ambacht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hendrik-Ido-Ambacht is 3.488 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.303 euro).

Leeftijden Hendrik-Ido-Ambacht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hendrik-Ido-Ambacht vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.