Huizenmarkt Krommeweg in Hendrik-Ido-Ambacht (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Krommeweg

Woningmarkt Krommeweg

Krommeweg is een wijk in de plaats Hendrik-Ido-Ambacht binnen de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Deze wijk telt volgens het CBS 8.040 inwoners. Momenteel staan er 34 woningen te koop en zijn er recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Krommeweg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 386.225 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 34
Woningen recent verkocht 37
Gemiddelde vraagprijs € 386.225
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Krommeweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Krommeweg is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Krommeweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Krommeweg.

Woningen recent verkocht in Krommeweg

Er zijn recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Krommeweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Krommeweg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Krommeweg. Een eengezinswoning in Krommeweg komt het meest (69%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Krommeweg

In Krommeweg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Krommeweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Krommeweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Krommeweg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Krommeweg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Krommeweg vergeleken met de Hendrik-Ido-Ambacht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Krommeweg waar ligt dat?

Woningen te koop Krommeweg

Wil je een huis kopen in Krommeweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Krommeweg . Er staan momenteel 34 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Krommeweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Krommeweg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Krommeweg. Zoek je huurwoning in Krommeweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Krommeweg

Starterswoningen in Krommeweg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Krommeweg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Krommeweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Krommeweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Krommeweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Krommeweg is 3.279 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.865 euro).

Leeftijden Krommeweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Krommeweg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Krommeweg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Krommeweg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Krommeweg

Krommeweg-Noord Krommeweg-Zuid De Sandeling Ambachtszone