logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 32.183 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 148 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 334.578.

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 148
Gemiddelde vraagprijs € 445.628
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 334.578
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Hendrik-Ido-Ambacht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hendrik-Ido-Ambacht is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hendrik-Ido-Ambacht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hendrik-Ido-Ambacht.

Woningen recent verkocht in Hendrik-Ido-Ambacht

Er zijn recent 148 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hendrik-Ido-Ambacht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hendrik-Ido-Ambacht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hendrik-Ido-Ambacht. Een eengezinswoning in Hendrik-Ido-Ambacht komt het meest (62%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hendrik-Ido-Ambacht

In Hendrik-Ido-Ambacht wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hendrik-Ido-Ambacht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hendrik-Ido-Ambacht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Starterswoningen in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Wil je een huis kopen in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hendrik-Ido-Ambacht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hendrik-Ido-Ambacht.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Zoek je huurwoning in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hendrik-Ido-Ambacht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hendrik-Ido-Ambacht is 3.664 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.488 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hendrik-Ido-Ambacht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hendrik-Ido-Ambacht vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht telt 1 plaats.

Hendrik-Ido-Ambacht

Wijken van Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.