Huizenmarkt De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Volgerlanden

Woningmarkt De Volgerlanden

De Volgerlanden is een wijk in de plaats Hendrik-Ido-Ambacht binnen de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Deze wijk telt volgens het CBS 10.810 inwoners. Momenteel staan er 40 woningen te koop en zijn er recent 62 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Volgerlanden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 506.820 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 40
Woningen recent verkocht 62
Gemiddelde vraagprijs € 506.820
Percentage gezinnen met kinderen 50%

Verkoopduur woningen in De Volgerlanden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Volgerlanden is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Volgerlanden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Volgerlanden.

Woningen recent verkocht in De Volgerlanden

Er zijn recent 62 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Volgerlanden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Volgerlanden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Volgerlanden. Een eengezinswoning in De Volgerlanden komt het meest (55%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Volgerlanden

In De Volgerlanden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Volgerlanden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Volgerlanden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Volgerlanden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Volgerlanden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Volgerlanden vergeleken met de Hendrik-Ido-Ambacht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

De Volgerlanden waar ligt dat?

Woningen te koop De Volgerlanden

Wil je een huis kopen in De Volgerlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Volgerlanden . Er staan momenteel 40 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Volgerlanden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Volgerlanden.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Volgerlanden. Zoek je huurwoning in De Volgerlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Volgerlanden

Starterswoningen in De Volgerlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Volgerlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Volgerlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Volgerlanden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Volgerlanden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Volgerlanden is 3.758 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.409 euro).

Leeftijden De Volgerlanden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Volgerlanden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in De Volgerlanden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in De Volgerlanden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk De Volgerlanden

Volgerlanden-West Volgerlanden-Oost