Huizenprijzen en de huizenmarkt in Haulerwijk

Begrijp de huizenprijzen in Haulerwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haulerwijk

Haulerwijk is een plaats in de gemeente Ooststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.455 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haulerwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 365.682 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 365.682
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Haulerwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haulerwijk is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haulerwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haulerwijk

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haulerwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haulerwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haulerwijk. Een eengezinswoning in Haulerwijk komt het meest (80%) voor. Daarna komt een galerijflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haulerwijk

In Haulerwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haulerwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haulerwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Haulerwijk

Starterswoningen in Haulerwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haulerwijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haulerwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haulerwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haulerwijk

Wil je een huis kopen in Haulerwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haulerwijk . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haulerwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haulerwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Haulerwijk. Zoek je huurwoning in Haulerwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haulerwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haulerwijk is 2.703 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.497 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haulerwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haulerwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Haulerwijk

Haulerwijk bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.