Haulerwijk in de gemeente Ooststellingwerf

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Haulerwijk

Een eerste blik op Haulerwijk

Haulerwijk is een plaats in de gemeente Ooststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.455 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Haulerwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 281.420 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 281.420
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Haulerwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haulerwijk is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haulerwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haulerwijk

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haulerwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haulerwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haulerwijk. Een eengezinswoning in Haulerwijk komt het meest (78%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haulerwijk

In Haulerwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Haulerwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Haulerwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haulerwijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Haulerwijk

Wil je een huis kopen in Haulerwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haulerwijk. Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haulerwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haulerwijk.

Huizenprijzen in Haulerwijk

Starterswoningen in Haulerwijk zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Haulerwijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haulerwijk zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haulerwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haulerwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haulerwijk is 2.039 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.928 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Haulerwijk is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Haulerwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haulerwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Haulerwijk

Haulerwijk bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen