Huizenprijzen en de huizenmarkt in Grootebroek

Begrijp de huizenprijzen in Grootebroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Grootebroek

Grootebroek is een plaats in de gemeente Stede Broec. Deze plaats telt volgens het CBS 21.665 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grootebroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 369.916 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 52
Gemiddelde vraagprijs € 369.916
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Grootebroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grootebroek is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grootebroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Grootebroek.

Woningen recent verkocht in Grootebroek

Er zijn recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grootebroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grootebroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grootebroek. Een eengezinswoning in Grootebroek komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grootebroek

In Grootebroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grootebroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grootebroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Grootebroek

Starterswoningen in Grootebroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Grootebroek zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grootebroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Grootebroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Grootebroek

Wil je een huis kopen in Grootebroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grootebroek . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grootebroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grootebroek.

Bekijk alle koopwoningen in Grootebroek. Zoek je huurwoning in Grootebroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Grootebroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grootebroek is 2.798 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.765 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Grootebroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grootebroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Grootebroek

Grootebroek bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
01