logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Stede Broec

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Stede Broec met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Stede Broec

Stede Broec is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 22.138 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 112 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stede Broec. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 292.472.

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 112
Gemiddelde vraagprijs € 394.471
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 292.472
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Stede Broec

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stede Broec is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stede Broec moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stede Broec.

Woningen recent verkocht in Stede Broec

Er zijn recent 112 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stede Broec. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stede Broec.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stede Broec. Een eengezinswoning in Stede Broec komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stede Broec

In Stede Broec wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stede Broec

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stede Broec (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Stede Broec

Starterswoningen in gemeente Stede Broec zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Stede Broec zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Stede Broec zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Stede Broec? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Stede Broec

Wil je een huis kopen in gemeente Stede Broec? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Stede Broec . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stede Broec alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stede Broec.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Stede Broec. Zoek je huurwoning in gemeente Stede Broec? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Stede Broec

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stede Broec is 3.214 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.948 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Stede Broec

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stede Broec vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Stede Broec

De gemeente Stede Broec telt 3 plaatsen.

Bovenkarspel Grootebroek Lutjebroek

Wijken van Stede Broec

Stede Broec bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.