De Huizenmarkt gemeente Stede Broec (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Stede Broec

Woningmarkt Stede Broec

Stede Broec is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 21.665 inwoners. Momenteel staan er 83 woningen te koop en zijn er recent 93 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stede Broec. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 83
Woningen recent verkocht 93
Gemiddelde vraagprijs € 379.268
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Stede Broec

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stede Broec is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stede Broec moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stede Broec.

Woningen recent verkocht in Stede Broec

Er zijn recent 93 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stede Broec. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stede Broec.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stede Broec. Een eengezinswoning in Stede Broec komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stede Broec

In Stede Broec wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stede Broec

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stede Broec (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stede Broec
Binnenring: Nederland

Stede Broec waar ligt dat?

Woningen te koop Stede Broec

Wil je een huis kopen in Stede Broec? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stede Broec . Er staan momenteel 83 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stede Broec alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stede Broec.

Bekijk hier alle koopwoningen in Stede Broec. Zoek je huurwoning in Stede Broec? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Stede Broec

Starterswoningen in Stede Broec zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Stede Broec zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stede Broec zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stede Broec? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stede Broec

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stede Broec is 3.047 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.644 euro).

Leeftijden Stede Broec

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stede Broec vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Stede Broec

De gemeente Stede Broec telt 3 plaatsen.

Bovenkarspel Grootebroek Lutjebroek

Alle wijken van Stede Broec

Stede Broec bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
01