De Huizenmarkt in Gorredijk (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gorredijk

Woningmarkt Gorredijk

Gorredijk is een plaats in de gemeente Opsterland. Deze plaats telt volgens het CBS 38.975 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gorredijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 348.603 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 42
Gemiddelde vraagprijs € 348.603
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Gorredijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gorredijk is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gorredijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gorredijk.

Woningen recent verkocht in Gorredijk

Er zijn recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gorredijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gorredijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gorredijk. Een eengezinswoning in Gorredijk komt het meest (71%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gorredijk

In Gorredijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gorredijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gorredijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gorredijk
Binnenring: Nederland

Gorredijk waar ligt dat?

Woningen te koop Gorredijk

Wil je een huis kopen in Gorredijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gorredijk . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gorredijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gorredijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gorredijk. Zoek je huurwoning in Gorredijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gorredijk

Starterswoningen in Gorredijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gorredijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gorredijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gorredijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gorredijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gorredijk is 2.762 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.578 euro).

Leeftijden Gorredijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gorredijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gorredijk

Gorredijk bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.