logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gorredijk

Begrijp de huizenprijzen in Gorredijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gorredijk

Gorredijk is een plaats in de gemeente Opsterland. Deze plaats telt volgens het CBS 30.054 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 72 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gorredijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 372.519 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 72
Gemiddelde vraagprijs € 372.519
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Gorredijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gorredijk is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gorredijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gorredijk.

Woningen recent verkocht in Gorredijk

Er zijn recent 72 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gorredijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gorredijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gorredijk. Een eengezinswoning in Gorredijk komt het meest (71%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gorredijk

In Gorredijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gorredijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gorredijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gorredijk

Starterswoningen in Gorredijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gorredijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gorredijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gorredijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gorredijk

Wil je een huis kopen in Gorredijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gorredijk . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gorredijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gorredijk.

Bekijk alle koopwoningen in Gorredijk. Zoek je huurwoning in Gorredijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gorredijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gorredijk is 2.618 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.762 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gorredijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gorredijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gorredijk

Gorredijk bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.