logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Frieschepalen in Frieschepalen

Begrijp de huizenprijzen in Frieschepalen Opsterland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Frieschepalen Opsterland

Frieschepalen is een wijk in de plaats Frieschepalen binnen de gemeente Opsterland. Deze wijk telt volgens het CBS 990 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Frieschepalen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 357.008 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 357.008
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Frieschepalen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Frieschepalen is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Frieschepalen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Frieschepalen.

Woningen recent verkocht in Frieschepalen

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Frieschepalen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Frieschepalen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Frieschepalen. Een eengezinswoning in Frieschepalen komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Frieschepalen

In Frieschepalen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Frieschepalen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Frieschepalen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Frieschepalen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Frieschepalen vergeleken met de Opsterland en Nederland.

Huizenprijzen in Frieschepalen Opsterland

Starterswoningen in Frieschepalen Opsterland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Frieschepalen Opsterland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Frieschepalen Opsterland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Frieschepalen Opsterland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Frieschepalen Opsterland

Wil je een huis kopen in Frieschepalen Opsterland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Frieschepalen Opsterland . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Frieschepalen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Frieschepalen.

Bekijk alle koopwoningen in Frieschepalen Opsterland. Zoek je huurwoning in Frieschepalen Opsterland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Frieschepalen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Frieschepalen is 3.163 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.118 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Frieschepalen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Frieschepalen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Frieschepalen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Frieschepalen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Frieschepalen

Ureterp Frieschepalen-Kom Frieschepalen-Buitengebied Verspreide huizen Ureterp Verspreide huizen Frieschepalen