logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Rijsbergen in Rijsbergen

Begrijp de huizenprijzen in Rijsbergen Zundert met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rijsbergen Zundert

Rijsbergen is een buurt in de wijk Rijsbergen en plaats Rijsbergen binnen de gemeente Zundert. Deze buurt telt volgens het CBS 6.870 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 465.552 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 465.552
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Rijsbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijsbergen is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijsbergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijsbergen.

Woningen recent verkocht in Rijsbergen

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijsbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijsbergen. Een eengezinswoning in Rijsbergen komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijsbergen

In Rijsbergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijsbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijsbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Rijsbergen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rijsbergen vergeleken met de Zundert en Nederland.

Huizenprijzen in Rijsbergen Zundert

Starterswoningen in Rijsbergen Zundert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rijsbergen Zundert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijsbergen Zundert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rijsbergen Zundert? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rijsbergen Zundert

Wil je een huis kopen in Rijsbergen Zundert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijsbergen Zundert . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijsbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijsbergen.

Bekijk alle koopwoningen in Rijsbergen Zundert. Zoek je huurwoning in Rijsbergen Zundert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rijsbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijsbergen is 3.405 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.271 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rijsbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijsbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rijsbergen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rijsbergen. De buurt zelf valt binnen de wijk Rijsbergen in de gemeente Zundert.

Rijsbergen Verspreide huizen in het Oosten Verspreide huizen in het Westen

Alle straten van Rijsbergen

Rijsbergen bestaat uit 93 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.