logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen in het Oosten in Rijsbergen

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen in het Oosten Zundert met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen in het Oosten Zundert

Verspreide huizen in het Oosten is een buurt in de wijk Rijsbergen en plaats Rijsbergen binnen de gemeente Zundert. Deze buurt telt volgens het CBS 6.870 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen in het Oosten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.119.471 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 1.119.471
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen in het Oosten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen in het Oosten is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen in het Oosten kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen in het Oosten

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen in het Oosten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen in het Oosten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen in het Oosten. Een eengezinswoning in Verspreide huizen in het Oosten komt het meest (51%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen in het Oosten

In Verspreide huizen in het Oosten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen in het Oosten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen in het Oosten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen in het Oosten

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen in het Oosten vergeleken met de Zundert en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen in het Oosten Zundert

Starterswoningen in Verspreide huizen in het Oosten Zundert zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen in het Oosten Zundert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen in het Oosten Zundert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen in het Oosten Zundert? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen in het Oosten Zundert

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen in het Oosten Zundert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen in het Oosten Zundert . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen in het Oosten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen in het Oosten.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen in het Oosten Zundert. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen in het Oosten Zundert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen in het Oosten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen in het Oosten is 3.857 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.410 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen in het Oosten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen in het Oosten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen in het Oosten

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen in het Oosten. De buurt zelf valt binnen de wijk Rijsbergen in de gemeente Zundert.

Rijsbergen Verspreide huizen in het Oosten Verspreide huizen in het Westen

Alle straten van Verspreide huizen in het Oosten

Verspreide huizen in het Oosten bestaat uit 28 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.