logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Achtmaal

Begrijp de huizenprijzen in Achtmaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Achtmaal

Achtmaal is een plaats in de gemeente Zundert. Deze plaats telt volgens het CBS 22.518 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achtmaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 599.801 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 599.801
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Achtmaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Achtmaal is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Achtmaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Achtmaal.

Woningen recent verkocht in Achtmaal

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achtmaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Achtmaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Achtmaal. Een eengezinswoning in Achtmaal komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Achtmaal

In Achtmaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Achtmaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Achtmaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Achtmaal

Starterswoningen in Achtmaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Achtmaal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Achtmaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Achtmaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Achtmaal

Wil je een huis kopen in Achtmaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Achtmaal . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Achtmaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Achtmaal.

Bekijk alle koopwoningen in Achtmaal. Zoek je huurwoning in Achtmaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Achtmaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Achtmaal is 3.760 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.649 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Achtmaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Achtmaal vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Achtmaal

Achtmaal bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.