De Huizenmarkt in Achtmaal (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Achtmaal

Woningmarkt Achtmaal

Achtmaal is een plaats in de gemeente Zundert. Deze plaats telt volgens het CBS 21.515 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achtmaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 600.850 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 600.850
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Achtmaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Achtmaal is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Achtmaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Achtmaal.

Woningen recent verkocht in Achtmaal

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achtmaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Achtmaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Achtmaal. Een eengezinswoning in Achtmaal komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Achtmaal

In Achtmaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Achtmaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Achtmaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Achtmaal
Binnenring: Nederland

Achtmaal waar ligt dat?

Woningen te koop Achtmaal

Wil je een huis kopen in Achtmaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Achtmaal . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Achtmaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Achtmaal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Achtmaal. Zoek je huurwoning in Achtmaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Achtmaal

Starterswoningen in Achtmaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Achtmaal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Achtmaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Achtmaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Achtmaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Achtmaal is 3.663 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.199 euro).

Leeftijden Achtmaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Achtmaal vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Achtmaal

Achtmaal bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.