Alle woningmarktinfo Bentveld Noord

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bentveld Noord

Een eerste blik op Bentveld Noord

Bentveld Noord is een buurt in de gemeente Zandvoort. Deze buurt telt volgens het CBS 1.000 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bentveld Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.708.128 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 1.708.128
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Bentveld Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bentveld Noord is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bentveld Noord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bentveld Noord

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bentveld Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bentveld Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bentveld Noord. Een portiekflat in Bentveld Noord komt het meest (53%) voor. Daarna komt een villa met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bentveld Noord

In Bentveld Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bentveld Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bentveld Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bentveld Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bentveld Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bentveld Noord vergeleken met de Zandvoort en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Bentveld Noord

Wil je een huis kopen in Bentveld Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bentveld Noord . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bentveld Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bentveld Noord.

Zoek je huurwoning in Bentveld Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bentveld Noord.

Huizenprijzen in Bentveld Noord

Starterswoningen in Bentveld Noord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bentveld Noord zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bentveld Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bentveld Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bentveld Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bentveld Noord is 5.716 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.124 euro).

Leeftijden Bentveld Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bentveld Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bentveld Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bentveld Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Bentveld in de gemeente Zandvoort.

Bentveld Noord Bentveld Zuid

Alle straten van Bentveld Noord

Bentveld Noord bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen