logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bentveld in Bentveld

Begrijp de huizenprijzen in Bentveld Zandvoort met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bentveld Zandvoort

Bentveld is een wijk in de plaats Bentveld binnen de gemeente Zandvoort. Deze wijk telt volgens het CBS 1.040 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bentveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.571.154 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 1.571.154
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Bentveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bentveld is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bentveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bentveld.

Woningen recent verkocht in Bentveld

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bentveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bentveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bentveld. Een portiekflat in Bentveld komt het meest (42%) voor. Daarna komt een villa met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bentveld

In Bentveld wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bentveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bentveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bentveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bentveld vergeleken met de Zandvoort en Nederland.

Huizenprijzen in Bentveld Zandvoort

Starterswoningen in Bentveld Zandvoort zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bentveld Zandvoort zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bentveld Zandvoort zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bentveld Zandvoort? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bentveld Zandvoort

Wil je een huis kopen in Bentveld Zandvoort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bentveld Zandvoort . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bentveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bentveld.

Bekijk alle koopwoningen in Bentveld Zandvoort. Zoek je huurwoning in Bentveld Zandvoort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bentveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bentveld is 6.202 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.395 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bentveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bentveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bentveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bentveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bentveld

Bentveld Noord Bentveld Zuid