Alle woningmarktinfo Bentveld in gemeente Zandvoort

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bentveld

Een eerste blik op Bentveld

Bentveld is een plaats in de gemeente Zandvoort. Deze plaats telt volgens het CBS 16.935 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bentveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.434.635 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 1.434.635
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Bentveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bentveld is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bentveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bentveld.

Woningen recent verkocht in Bentveld

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bentveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bentveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bentveld. Een portiekflat in Bentveld komt het meest (46%) voor. Daarna komt een villa met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bentveld

In Bentveld wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bentveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bentveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bentveld
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Bentveld

Wil je een huis kopen in Bentveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bentveld . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bentveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bentveld.

Zoek je huurwoning in Bentveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bentveld.

Huizenprijzen in Bentveld

Starterswoningen in Bentveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bentveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bentveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bentveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bentveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bentveld is 6.453 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.561 euro).

Leeftijden Bentveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bentveld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bentveld

Bentveld bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen