De Huizenmarkt gemeente Wormerland (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wormerland

Woningmarkt Wormerland

Wormerland is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 28.865 inwoners. Momenteel staan er 47 woningen te koop en zijn er recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wormerland. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 47
Woningen recent verkocht 55
Gemiddelde vraagprijs € 548.821
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Wormerland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wormerland is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wormerland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wormerland.

Woningen recent verkocht in Wormerland

Er zijn recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wormerland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wormerland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wormerland. Een eengezinswoning in Wormerland komt het meest (59%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wormerland

In Wormerland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wormerland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wormerland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wormerland
Binnenring: Nederland

Wormerland waar ligt dat?

Woningen te koop Wormerland

Wil je een huis kopen in Wormerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wormerland . Er staan momenteel 47 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wormerland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wormerland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wormerland. Zoek je huurwoning in Wormerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wormerland

Starterswoningen in Wormerland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wormerland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wormerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wormerland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wormerland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wormerland is 4.174 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.848 euro).

Leeftijden Wormerland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wormerland vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Wormerland

De gemeente Wormerland telt 5 plaatsen.

Jisp Oostknollendam Spijkerboor Wijdewormer Wormer

Alle wijken van Wormerland

Wormerland bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.